produse ecologice

U-CUBES gummies 60s

84,32 lei

U-CUBES gummies 60s, Solgar

Adauga la Preferate
Adauga la Preferate

U-CUBES gummies 60s

U-Cubes ™ este un supliment cu multivitamine, care contine vitaminele si minerale esentiale necesare pentru satisfacerea eventualelor deficiente ce provin din dieta copiilor si contribuie la dezvoltarea lor sanatoasa.

În mod specific, acesta contine vitamina D care este necesara pentru cresterea normala a oaselor la copii si vitamina A, ce contribuie la mentinerea sanatații oculare.

În plus, vitamina C din aceasta formula contribuie la functia normala a sistemului imunitar si de asemenea contine complexul de vitamine  B, care este necesar pentru metabolismul energetic. In cele din urma, formula este completata cu acid folic, care contribuie la dezvoltarea celulelor noi precum si alte elemente nutritive, cum ar fi calciu și zinc.

U-Cubes ™ Children‘s Multi-Vitamin& Mineral Gummies contine jeleuri de mestecat în 3 arome delicioase: cirese, struguri, portocale!

Nu contin pectina provenita din bovine sau porcine, coloranti sau arome artificiale, gluten, drojdie, grau, produse lactate.

Copii de 2 și 3 ani: se mesteca două (2) jeleuri zilnic, sau conform instructiunilor medicului. Adulti si copii de 4 ani si mai în vârsta: se mesteca patru (4) jeleuri zilnic sau conform instructiunilor medicului.

 

Ambalaj: 60 jeleuri

Producător: Solgar Inc., SUA

codbare

disponibil

LA COMANDA

producator

tva