produse ecologice

Curcumin Full Spectrum 30 capsule moi

190,84 lei

Solgar

Adauga la Preferate
Adauga la Preferate

Curcuma (cunoscuta si sub denumirea de turmeric) este un condiment cu o culoare caracteristica galben-portocalie, care ofera beneficii importante pentru organismul uman. Componenta sa principala, Curcumina, este cunoscuta pentru actiunea sa antioxidanta si pentru proprietatile antiinflamatorii de care dispune. Totodata, contribuie la imbunatatirea procesului de digestie a alimentelor si la preintampinarea simptomelor dispeptice cum ar fi balonarea, gazele si digestia lenta. Este cunoscut faptul ca turmericul ca si condiment sau sub forma de pulbere, mai precis principala sa componenta care este Curcumina, prezinta dificultate de absorbtie de catre organism, deoarece solubilitatea sa in sange este limitata, dupa cum au aratat studii recente**.
_x000D_
Full Spectrum Curcumin de la Solgar???? este o formula avansata de curcuma sub forma de supliment alimentar natural. Full Spectrum Curcumin de la Solgar???? ofera curcuma intr-o formula inovatoare, rafinata, astfel incat sa se mentina mai mult timp in sange, sa se absoarba mai repede si intr-o masura mai mare de catre organism. Full Spectrum Curcumin ofera curcuma intr-o formula solubila in apa (asadar o forma adecvata pentru utilizarea imediata de catre organism) si elibereaza puterea si beneficiile sale pentru:
_x000D_

_x000D_
functiile mentale
_x000D_
procesul digestiv
_x000D_
sanatatea articulatiilor
_x000D_

_x000D_
Full Spectrum Curcumin contribuie la o valorificare mai buna a curcuminei de catre organism, deoarece este oferita sub o forma care:
_x000D_

_x000D_
este mai eficienta si de 185 de ori mai usor de absorbit
_x000D_
ofera o eliberare de 6,8 ori mai rapida a ingredientului*
_x000D_
se mentine in fluxul sanguin timp de 24 ore*
_x000D_
nu contine gluten, grau, produse lactate, soia si drojdie
_x000D_

_x000D_
* Comparativ cu curcumina simpla care este continuta in curcuma (Curcuma longa)
_x000D_
**C. Schiborr, et al., The oral bioavailabilily of curcumin from micronized powder and liquid micelles is significantly increased in healthy humans and differs between sexes, Molecular Nutrition si Food Research 2014, in press.
_x000D_
Mod de utilizare: numai pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
_x000D_
Ingredinte/capsula moala: extract din radacina de turmeric (Curcuma Longa) (care asigura: curcuminoide 48mg, curcumina 40mg) 800mg, emulsifiant (polisorbat 80), capsula [gelatina(din bovin)], glicerina vegetala (din uleiuri de palmier).
_x000D_
Nu contine drojdie, grau, soia, gluten si produsele lactate, indulcitori, conservanti, arome sau coloranti artificiali.
_x000D_
Precautii: In cazul in care sunteti insarcinata, alaptati, sau luati o anumita medicamentatie va rugam consultati medicul inainte de administrarea acestui produs.
_x000D_
Tara de origine: SUA

codbare

disponibil

LA COMANDA

producator

tva